Свински кебап с чушки от туршия

02/01/2019
Янка Горанова
отЯнка ГорановаНовак
  • Приготвяне30 мин.
  • Готвене50 мин.
  • Общо80 мин.
  • Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо92
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

  • свинско месо - 600 г бон филе
  • лук - 5 глави
  • чушки - 6 бр. червени (от туршия)
  • олио - 4 - 5 с.л.
  • зелев сок - 1 ч.ч.
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Режем свинското месо на хапки. В загрято олио ги запържваме.

След това ги изваждаме и поставяме в йенска тенджера с капак, а на тяхно място задушаваме нарязания лук и чушките на ивички.

Всичко това изсипваме върху месото, посоляваме, поръсваме с черен пипер и заливаме със зелевия сок.

Задушаваме кебапа под капак в умерена фурна и го сервираме горещо. Уникално вкусен свински кебап с чушки от туршия.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар