Ezine.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Руладини»Пълнени руладини от свинско месо

Пълнени руладини от свинско месо

Пълнени руладини от свинско месо2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
70 мин.
Порции
2
"Да ви кажем ли каква е плънката или да ни оставим да се облизвате и да се опитвате да познаете по аромата"

Необходими продукти

  • свинско месо - 250 г бон филе
  • бекон - 30 г
  • топено сирене - 30 г
  • кисели краставички - 2 бр.
  • брашно - 3 с.л.
  • яйца - 2 бр.
  • олио - за пържене
  • сол
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Приготвеното свинско бон филе се разрязва надлъжно по влакната на месото на две тънки пържоли. Те се начукват възможно най-тънко.

Беконът се нарязва на ивици, а краставичките - на четвъртинки по дължина.

Във всяко свинско филе се подрежда плънка от бекон, краставички и топено сирене. Плънката се подправя със сол и черен пипер. Филето се навива на руло.

Панира се първо в брашното, после в яйцето. Пържи се в силно нагорещено олио до златисто.

Готовите Руладини се сервират цели или се нарязват диагонално.

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: