Гъби (печурки) със сметанов сос

Марио НиколовМарио Николов
Новак
447
791
94
25/02/2019
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо598
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

След като се почистят гъбите (малките цели, а по- големите едро нарязани) се задушават в 2 – 3 супени лъжици подсолена вода с добавка на растително масло и магданоза.

Като омекнат гъбите, се прибавят черният пипер, сметаната и галетата, леко запържена в кравето масло.

Ястието се кипва и се оставя на тих огън за десетина минути (по желание сосът може да се сгъсти с 1 чаена лъжичка брашно, размито в бульона).

Продълговато ренде със силиконова дръжка 38x5см.
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Продълговато ренде със силиконова дръжка 38x5см.
10.99 лв.
Виж ››

Когато не ви се занимава да режете, извадете тайното си оръжие - продълговатото ренде за лесно обработване на храната. Универсално ренде, на което нито един продукт не би могъл да се опре!

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар