Шницели от пуешко с бадеми

13/12/2018
Приготвяне35 мин.
Готвене30 мин.
Общо65 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо120
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът се нарязва на ситно, слага се в тефлонова тенджера и се пасира в една супена лъжица масло. Добавя се бобът и се влива бульонът. Варят се около 8 минути.

Пуешките пържоли се измиват, подсушават се, и от двете страни се посоляват и поръсват с черен пипер. Овалват се в брашното, после се топват в разбитото яйце.

Посипват се с бадемовите ядки, които плътно се прилепват по тях. Запържват се в същата мазнина, по 3 минути от всяка страна, като внимателно се обръщат.

Готовите шницели се сервират с фасула.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар