Омлет с гъби и масло

12/12/2018
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо564
  • Преглеждания за месеца18
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Яйцата се разбиват с млякото и щипка сол и към тях се прибавят задушените в половината от маслото ситно нарязани гъби.

Сместа се наръсва с черен пипер и се изсипва в тиган, в който е загрято останалото масло.

Омлетът се пържи в умерен огън от едната страна, като тиганът се разклаща, така че сместа да облива равномерно краищата на омлета, докато засъхне.

Омлетът се прегъва на две и се изсипва в затоплена чиния.

Готовия омлет с гъби се поднася веднага със салата по избор.

Лесен и много вкусен, този Омлет с гъби и масло ще ви накара да си оближете пръстите.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар