Пържени букатини

10/12/2018
Анабел
отАнабелКопирайтър199220
  • Приготвяне10 мин.
  • Готвене30 мин.
  • Общо40 мин.
  • Порции3
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо38
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Букатините се слагат в тенджера с подсолена вода и се варят по указанията на опаковката.

В тиган със сгорещена мазнина се слага първо да се запържи пилешкото месо, нарязано на късчета.

Месото се овкусява със сол и черен пипер и след като се изпържи се изважда от него. На мястото на месото се слагат в тигана, да се задуши зеленият лук, нарязан на дребно.

След това почистените и нарязани на кръгчета морков, гъби, червената и зелената чушка. Зеленчуците се овкусяват със соли черен пипер. Накрая се прибавят и две супени лъжици соев сос.

Сврените букатини се оцеждат и слагат в тигана с пилешкото и зеленчуците. Пържат се около още пет минути.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар