Телешки бъбреци върху канапе от бъркани яйца

Стоянка  РусеноваСтоянка Русенова
Ветеран
571
8
2411
7
10/12/2018
Приготвяне10 мин.
Готвене40 мин.
Общо50 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо129
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме бъбреците и ги нарязваме на хапки. В съд поставяме прясното мляко и заливаме телешките бъбреци, като оставяме за едно денонощие.

Отцеждаме и подсушаваме като в тиган с масло и олио пържим.

Вадим бъбреците, а на тяхно място поставяме чесъна, който сме нарязали на ситно и към него връщаме бъбреците за около 2-3 минути.

Оставяме на страна бъбреците. В друг тиган с масло, което чакаме да се загрее, чукваме яйцата.

Разбъркваме и към тях добавяме сиренето.

Разбъркваме, добавяме пикантината и когато яйцата се запържат, премахваме. Сервираме в чиния, като поставяме на дъното част от бърканите яйца, а в средата поставяме от готовите пържени бъбреци.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар