Задушени бъркани зеленчуци

Maria KostoffMaria Kostoff
Новак
301
29
20
19/03/2013
Приготвяне25 мин.
Готвене50 мин.
Общо75 мин.
Порции3-4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо8 069
  • Преглеждания за месеца22
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3.2 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете почистените чушки на ивички, а патладжаните на кубчета. Патладжаните предварително трябва да се нарязани и престояли около половин час, за да се премахне горчилката. Попарете доматите с вряла вода, обелете ги и ги нарежете на четвъртинки.

Изпържете в олиото нарязания на филийки лук, прибавете чушките и патладжаните и пържете около 10 минути. Добавете счукания чесън и доматите. Овкусете със сол и черен пипер. Задушете под капак до омекване на всички зеленчуци.

Продълговато ренде със силиконова дръжка 38x5см.
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Продълговато ренде със силиконова дръжка 38x5см.
10.99 лв.
Виж ››

Когато не ви се занимава да режете, извадете тайното си оръжие - продълговатото ренде за лесно обработване на храната. Универсално ренде, на което нито един продукт не би могъл да се опре!

Рейтинг

5 0
4 1
3 4
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар