Варена есетра с доматен сос с хрян

10/12/2018
Приготвяне30 мин.
Готвене50 мин.
Общо80 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо78
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тенджера сложете с кожата надолу почистената риба, посипете с настърганите лук, морков и корени и залейте със студена вода.

Когато течността заври, отпенете и варете на тих огън рибата до готовност.

Махнете хрущялите от изстиналата риба, нарежете я на парчета и след това я върнете в горещия бульон за малко.

Върху плато наредете парчетата от есетрата, полейте с доматения сос с хрян.

Гарнирайте ястието с печени картофи. Поднесете като топла салата или като основно рибно ястие.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар