Салата от маринована херинга

29/03/2019
  • Приготвяне20 мин.
  • Общо20 мин.
  • Порции8
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо50
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете от кожата и костите херингата, разрежете рибите по дължина, а половинките – по диагонал на тънки резени.

Смесете с нарязаните на кубчета картоф, морков и цвекло, пръстените кромид, половината от накълцания зелен лук, четвъртинките от яйцата и олиото, разбъркайте сместа с майонеза и я сложете на купчинка в плато върху зелена салата.

Украсете готовата рибна салата с домати и клонки магданоз и копър. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар