Домати с лук

Марио НиколовМарио НиколовНовак
08/12/2018
Приготвяне15 мин.
Готвене10 мин.
Общо25 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо363
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът се нарязва на ситно, посолява се и се задушава 2 – 3 мин в растително масло.

Добавят се доматите, обелени и нарязани на ситно, и се задушават продължително, като се разбъркват от време на време, докато останат на мазнината.

Чесънът се счуква с малко сол, добавя се към доматите, наръсва се магданоз и ястието веднага се оттегля от огъня.

Може да се поднесе самостоятелно като разядка или с пържени зеленчуци (пиперки, тиквички, патладжани ), към пържени яйца, печена риба, сочни кюфтета.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар