Начин на приготвяне
Измиваме дреболиите и ги поставяме да се варят. Когато започне да се запенва изхвърляме водата и измиваме дреболиите.
Нарязваме на ситно лука и джоджена. В тенджера сгряваме олиото и добавяме лука.
След няколко минути добавете измития ориз и разбъркваме, докато оризът стане стъклен.
Нарязваме дреболиите на ситно и тях добавяме, както и нарязания на ситно джоджен, черния пипер и солта.
Разбъркваме добре и накрая добавяме две чаени чаши от бульона, в който сме варили дреболиите.
Оставя така да ври докато водата се поеме от сместа.
Готовата смес изсипваме в тава и заливаме с разбийте яйцата и киселото мляко.
Отново връщаме във фурната до запичане на заливката. Вкусна дроб сарма!