Карфиол с гъби

Карфиол с гъби2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
45 мин.
Порции
2

Необходими продукти

  • карфиол - 200 г
  • гъби - 100 г
  • магданоз - 1 връзка
  • сол
  • кисело мляко - 2 с.л
  • кашкавал - 100 г настърган
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Карфиолът се сварява в леко подсолена вода, накъсва се на розички и се залива с олио, разбъркано със ситно нарязания магданоз.

Нареждат се в огнеупорен съд, върху тях се изсипват почистените и нарязани на малки парченца гъби.

Ястието се поръсва с кашкавал и се залива с кисело мляко.

Пече се в нагорещена фурна 20 минути.

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: