Хляб с прясно мляко

12/12/2018
Янка Горанова
отЯнка ГорановаНовак256
  • Приготвяне25 мин.
  • Готвене40 мин.
  • Общо65 мин.
  • Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо201
  • Преглеждания за месеца23
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Брашното се смесва със захарта, солта и прясното мляко. По-късно към полученото тесто се прибавят стафидите и бакпулверът.

Всичко се омесва много добре, оставя се малко да отлежи и си оформя като хляб или плетена погача.

Пече се в силно нагорещена фурна.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар