Спаначено руло с кайма

Янка ГорановаЯнка Горанова
Новак
696
1k
159
03/12/2018
Приготвяне25 мин.
Готвене40 мин.
Общо65 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо612
  • Преглеждания за месеца13
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Каймата се омесва със ситно нарязания лук, сол, черен пипер, магданоз и яйце – 1 бр.

Спанакът се задушава в олиото заедно със ситно нарязания пресен лук, настърган морков и счукан чесън. Оставя се да се изпари водата и се натрошава сиренето.

Каймата се разстила на правоъгълник върху намазано с олио алуминиево фолио с дебелина около 1 см.

Отгоре се изсипва спаначената плънка, завива се на руло, притискат се краищата и се слага в намаслена тавичка. Рулото се пече в умерена фурна до златисто.

Иноксово квадратно плато за сервиране 25x25см.
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Иноксово квадратно плато за сервиране 25x25см.
13.72 лв.
Виж ››

Вярваме, че гостите ви ще се усмихнат още при вида на празното плато за сервиране, но ще бъдат наистина щастливи, ако го напълните с вкусни ордьоври.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар