Начин на приготвяне
Избираме свински ребра с повече месо по тях. Измиваме ги и отделяме кокала от месото, частта с реброто поставяме в купа, а частта с месото разделяме на 3-4 парчета, добавяме и тях в купата.
Овкусяваме месото с готовия микс подправки и сипваме няколко капки олио, разбъркваме и оставяме настрана да се овкусява.
Измиваме и нарязваме са ситно зелето, поставяме го в тенджера, добавяме сол и хубаво го притриваме.
Изсипваме месото в тенджерата и изсипваме намачканите консервирани домати, при зелето и ребрата.
Готвим на тиган, докато заври ястието, овкусяваме с черен пипер и червен пипер на вкус. Изсипваме в тава и печем на 180°С до получаване на загар.