Гъбки от яйца и домати

08/01/2019
"Весели предизвикателства за сръчни готвачи - можете ли да направите гъбки от яйца и домати "
Приготвяне20 мин.
Готвене15 мин.
Общо35 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 155
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Отрежете капаче от тъпия край на твърдо сварените и обелени яйца и извадете жълтъците им.

Запържете в маслото сварените и наситнени гъби и дребно нарязаната шунка, като добавите черния пипер и солта.

Смесете запържените гъби и шунка с настърганите жълтъци и с получената плънка напълнете яйцата.

Изрежете от доматите шапчици на гъбките, направете им точици от майонезата и ги закрепете върху подготвените пълнени яйца.

Сервирайте гъбките върху полянка от ситно нарязаните и смесени пресен лук, магданоз и копър.

Алуминиев тиган с керамично покритие 26 см.
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Алуминиев тиган с керамично покритие 26 см.
18.50 лв.
Виж ››

Кухненските съдове с керамично покритие са любими на всяка домакиня, ето защо в кухнята има поне един тиган с такова. Алуминиевият тиган с керамично покритие дава възможност за здравословно готвене с по-малко мазнина, запазва вкуса и аромата на храната, има незалепващо покритие и се предлага в сладък зелен цвят. Все причини да го обикнете от пръв поглед.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар