Пюре от аспержи по аржентински

MarianaMariana
Джедай
198
101
102
30/09/2019
"А опитвали ли сте ароматно пюре от аспержи - разкошно е "
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо48
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Аспержите се почистват и се сваряват в подсолена вода до готовност, след което се отцеждат много добре и е прекарват през преса или сито за пюре.

Към тях се добавя маслото, каймак и сол на вкус.

Може да се получи така, че пюрето да стане прекалено рядко, тогава към него се добавя нишесте, размито с малко студена вода.

Разбърква се добре, докато е още топло, за да се сгъсти и се сервира топло - със задушен спанак.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар