Пилешка супа със застройка

АнабелАнабел
Ветеран
622
3k
1k
267
28/11/2018
"Класическа пилешка супа, за която застройката е просто задължителна"
Приготвяне15 мин.
Готвене60 мин.
Общо75 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 906
  • Преглеждания за месеца46
  • Преглеждания за седмицата25
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилешкият набор се измива и слага в тенджера с подсолена вода. Прибавя се олио и се слага на котлона да ври. След като заври водата, се отпенва.

Прибавят се нарязаните на дребно лук, моркови и чушка. След като се посварят, се прибавят нарязаните картофи, а малко след това и фидето.

Малко преди готовност пилешкото месо и дреболии се изваждат. Нарязват се на дребни парченца и се връщат в супата. Накрая се прибавят доматите.

Готовата пилешка супа се отстранява от котлона и се овкусява със смлян черен пипер. Накрая се поръсва с нарязан на дребно пресен магданоз.

След като изстине малко супата ѝ се прави застройка с разбит жълтък и кисело мляко.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар