Крехки свински гърди на фурна с мед и горчица

Стоянка  РусеноваСтоянка Русенова
Ветеран
689
2k
5k
363
4
27/11/2018
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо3 488
  • Преглеждания за месеца150
  • Преглеждания за седмицата23
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Гърдите измиваме добре и подсушаваме.

В купичка смесваме водата, меда, горчицата, кимиона, черния пипер, червения пипер и солта.

Разбъркваме до получаване на еднородна смес.

Свинските гърди може да разделим всяко едно по отделно, а може и да ги оставите цели.

Гърдите поставяме в сместа и оставяме на страна за около час-два.

В тавичка, която сме намазнили предварително, подреждаме свинските ребърца и поставяме в предварително загрята фурна на 250 градуса за 40-50 минути.

Комплект от три кръгли тави от неръждаема стомана - 28см, 32см и 36см-24%
Приготвяй си тази рецепта в:
Комплект от три кръгли тави от неръждаема стомана - 28см, 32см и 36см
25.00 лв.
18.99 лв.
Виж ››

Комплект от 3 кръгли тави, която всяка домакиня би посрещнала с отворени обятия. С възможност за приготвяне и съхранение за малко или по-голямо количество храна.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар