Кебапчета по дупнишки

Денислав
Денислав
Новак
13/03/2013
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции20 бр.
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 240
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.5 от 5

Необходими Съставки

  • овнешко месо - 1 кг
  • кимион - 1/2 ч.л.
  • черен пипер - 25 зърна
  • лук - 150 г кромид
  • люти чушки - 2 бр. сушени
  • вода - 100 мл
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обезкостеното и почистено от ципите и сухожилията месо измийте, подсушете леко и го накълцайте със сатъра.

Добавете всички подправки, както и ситно нарязания лук и предварително затоплените в печката и стрити люти чушки.

Измесете сместа за 10-15 минути, като добавите и малко топла вода.

Оставете да престои в емайлиран съд в хладилник. След това оформете с влажни ръце кебапчета и ги изпечете на скара.

Рейтинг

5 2
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар