Печено пиле на скара

Maria KostoffMaria Kostoff
Новак
301
25
9
13/03/2013
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 943
  • Преглеждания за месеца20
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг4.8 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистеното, измито и подсушено пиле разрежете на 4 и леко начукайте парчетата с чукче. Посолете леко, поръсете със счукан черен пипер и го намажете с олио и масло.

Поръсете отвсякъде с чубрицата и нарязания магданоз. Изпечете пилето на скара на слаб огън, като периодично мажете парчетата пилешко с олио и разтопено масло, както и лимонов сок.

Поднесете печеното пиле на скара с гарнитура по избор.

Комплект вилица и шпатула за скара
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Комплект вилица и шпатула за скара
9.90 лв.
Виж ››

От вас се иска само да загреете скарата и приготвите продуктите, за всичко останало може да ползвате този качествен комплект вилица и шпатула за скара

Рейтинг

5 4
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар