Мариновани свински пържоли с червено вино

01/10/2018
Росица Стоянова
отРосица СтояноваДарт Вейдър8715811039
"Запазете от виното, ще ви трябва не само за мариноване, но и за консумиране на пържолките "
  • Приготвяне15 мин.
  • Готвене20 мин.
  • Общо35 мин.
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо490
  • Преглеждания за месеца263
  • Преглеждания за седмицата194
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Начукайте леко пържолите, натрийте ги със счуканите в сол лук и чесън, след което ги оставете за няколко часа в приготвената марината от виното, оцета, горчицата и малко олио.

Обръщайте ги от време на време, за да могат да се овкусят равномерно.

Отцедете ги и изпечете върху силно загрята скара, като при обръщането се поръсват с марината.

Поднесете с гарнитура по избор.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар