Мариновани свински пържоли с червено вино

Росица СтояноваРосица Стоянова
Дарт Вейдър
167
15034
01/10/2018
"Запазете от виното, ще ви трябва не само за мариноване, но и за консумиране на пържолките "
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо5 704
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Начукайте леко пържолите, натрийте ги със счуканите в сол лук и чесън, след което ги оставете за няколко часа в приготвената марината от виното, оцета, горчицата и малко олио.

Обръщайте ги от време на време, за да могат да се овкусят равномерно.

Отцедете ги и изпечете върху силно загрята скара, като при обръщането се поръсват с марината.

Поднесете свинските пържоли с гарнитура по избор.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар