Винен сос по руски

Росица СтояноваРосица СтояноваДарт Вейдър16714179
25/09/2018
Приготвяне5 мин.
Готвене20 мин.
Общо25 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо88
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разредете соса от печеното месо с бульона. Добавете обеления и почистен от семките лимон, който сте нарязали на колелца.

Поръсете с брашното, добавете виното, черния пипер, захарта и варете соса на тих огън 20-тина минути.

Претрийте през сито и застройте със сметаната.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар