Свински пържоли в алуминиево фолио

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k
433
374
25/12/2019
"Задължително в алуминиево фолио - защото така стават най-крехки "
Приготвяне20 мин.
Готвене10 мин.
Общо30 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 615
  • Преглеждания за месеца27
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества
Пържоли

Начин на приготвяне

Начукайте пържолите и от двете страни, посолете и ги намажете с горчицата, след което ги поръсете с черен пипер и ситно нарязаните краставички.

Увийте като плик пържолите в алуминиево фолио - всяка една поотделно.

Печете апетитните свински пържоли във фурна с горно топлоизлъчване по 5 минутки от всяка страна. Поднесете с гарнитура по избор пържолките с краставички.

Наистина невероятна Свински пържоли в алуминиево фолио!

Дълбок тиган от неръждаема стомана с двойно дъно 28см.
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Дълбок тиган от неръждаема стомана с двойно дъно 28см.
46.99 лв.
Виж ››

Може да сложите каквото си пожелаете в дълбокия тиган с двойно дъно и то ще се превърне в невероятно вкусно ястие. Дългата удобна дръжка ще помогне и на по-плахите да се впуснат в кулинарно приключение заедно със своя тиган.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар