Пуешки сач

Роси ТрифоноваРоси Трифонова
Дарт Вейдър
591
1k
31
2k
27/02/2013
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции1 бр.
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 004
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4.6 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете пуешкото месо и след като го отцедите, нарежете го на кубчета, а пушените гърди - на ивици. Сложете месото без гърдите в загрятия и намазнен сач.

Разбъркайте леко с дървена шпатула.

Когато се запържи, добавете последователно, през 5-6 минути останалите продукти - първо нарязания на филийки лук, после губите, пръстенчета чушки, ивички моркови и полумесеци домати накрая.

След още 5-6 минути добавете и нарязаните на ивички пушени гърди. Овкусете с черен пипер и сол и разбъркайте.

Накрая поръсете с настъргания кашкавал и снемете от котлона след няколко минути.

Рейтинг

5 4
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар