Тази рецепта коментираха

Анонимен
Стела
Стела
Благодаря Дес :)) И между другото стана много вкусен
28.05.2013 15:39
5
Ан
Ан
да, как бухва, наистина?
Като дете правих кекс, без бакпулвер и сода и стана като балатум...
27.05.2013 10:58
1
1
Зорница
Зорница
Без мая или сода ли е? Как бухва?
27.05.2013 10:55
1
Дес
Дес
:)) Стела, става дума за начина, по който се проверява дали тестените изделия на фурна са вече готови: Пробождаш кекса с клечка за зъби и я изваждаш, ако е суха, е готов, но ако по нея има тесто, значи му трябва още печене. Успешен и вкусен кекс!:))
27.05.2013 10:52
2
Стела
Стела
За каква суха клечка става въпрос ?
21.05.2013 16:18
2