Тази рецепта коментираха

Анонимен
Дени
Дени
На мен брашното ми идва малко! Сместа стана прекалено рядка и дори малко от сместа изтече през закопчалката на формата! Защо не е посочена температура за печене? Ние да гадаем ли?
18.11.2013 17:15
4
ARPFA
ARPFA
Сладкишът е перфектен!Точно в този вид.Пече се в малка тавичка 22 см. Освен това той може да се използва и като идеален блат за торта. Разрежете го на две, пригответе крем по желание и сглобете една чудесна торта!
17.11.2013 12:00
1
иш
иш

печели пари веднага
27.10.2013 17:29
1
Toni
Toni
Искам да попитам в каква тавичка го печете - колко е голяма. Благодаря
27.09.2013 20:50
Манико
Манико
Правила съм го преди години и мисля, че точно това е рецептата! Благодаря!
23.09.2013 15:11
1
Kатя
Kатя
моята рецепта е малко по различна ,продуктите са същите, много се харесва.
16.09.2013 08:20
Валя
Валя
еее страхотен ще се пробва в скоро време :) ))) точно това търсех и аз ...
02.09.2013 20:40
1
Мимка
Мимка
Страхотен е,аз слагам 2 чаени чаши брашно и става перфектен!
18.08.2013 13:32
Илияна Апостолова
Илияна Апостолова
Една и половина чаена чаша брашно.
15.08.2013 10:17
анджи
анджи
1.5 ч.чаша брашно какво означава? моля който знае да сподели
14.08.2013 21:55
Ayten
Ayten
Бързо , лесно..........и много вкусно!
06.08.2013 21:54
Алина
Алина
Аз го пека на микровьлнова за 10 минути. Пробваите ще ви хереса.
01.08.2013 17:32
Таня
Таня
просто перфектно благодаря много
направих го за 20мин. пеках го на 250 градуса за 25мин
и чудото стана
24.07.2013 20:56
Ива
Ива
Аз го изпекох за 25 минути на 250 градуса без предеварително загряване на фурната. Стана чудесен. :)
21.07.2013 23:17
Мартин
Мартин
Много приятен сладкиш. Благодаря за рецептата.
13.07.2013 15:51