Тази рецепта коментираха

Анонимен
Криси
Криси
Не знам защо, но при мен нещо се пресече - млякото или яйцата?!
13.07.2014 10:14
27
16
Ая
Ая
Може да е вкусен, но е вреден. Яйцата не се варят или готвят и е все едно ги ядеш сурови.
11.07.2014 14:14
2
42
2
Покажи всички подкоментари
poli
poli
уникална пецепта
05.06.2014 10:11
15
1
Рая
Рая
Уникален е! Пробвайте го на всяка цена!!!!!!!
13.04.2014 10:36
18
4
tanq
tanq
сладоледат не беше хубав
23.03.2014 17:00
6
28
КАРИНА
КАРИНА
Аз го направих от домашно мляко и стана много добре , но следващият път ще сложа захар 1 чаша от 150 гр.пълна.
23.01.2014 02:48
6
4
Вероника
Вероника
Много е вкусен ♥ ♥Добре е, че дадохте рецептата!
04.09.2013 15:58
7
3
Стефанова
Стефанова
една машина за сладолед върши чудесна работа за да се получи равномерна смес... и е доста често ползвана ако има деца край вас...:)
29.06.2013 21:08
7
5
яна
яна
Ако ползвате "купешко" прясно мляко няма как да се избегнат кристалите, все пак е голяма част чиста водица. Пробвайте да добавите сметана. Неслучайно в доброто старо време сладоледа не беше просто сладолед а "Сметанов сладолед".
21.06.2013 08:57
13
5
tanq
tanq
mnogo bavno zamrazva sladoledo i nemoja da se istodi hubavo
19.06.2013 11:35
5
6
вики
вики
в момента го правя и той е страхотен
17.06.2013 15:02
7
3
таня
таня
сладоледът не е лош
05.03.2013 20:25
6
3
ina
ina
много вкусен сладолед
05.03.2013 20:20
5
1
симеон
симеон
На няколко пъти разбивайте сместа с миксер, за да се не образуват големи кристали, а да стане хомогенен, пише авторката. Това значи да замразяваш леко, вадиш, разбиваш с миксер..и така на няколко пъти. По този начин трябва да се получи гладък сладолед, а не на ледчета.
16.03.2012 13:06
9
renirai
renirai
Много ми харесва защото го ям бързо?
15.03.2012 20:45
2