Ами когато ги "заварят" няма да са кисели, а стерилизирани! Вкусът е съвсем друг.
13.10.2011 13:36
5
тин
Най-добре е да ги заварите.
13.09.2011 17:01
1
Силвия
Аз искам да попитам някой знае ли защо помътнява течността на киселите краставички 3 часа след като съм ги направила ? Аз им слагам по един аспирин и не ги варя.
12.09.2011 23:00
2
Оги
Предварително се киснат в солена вода за 24 часа.
След това се местят в чиста вода и оттам почваме да им режем връхчетата.
Поставят се в трета кофа с чиста вода и следва подреждане в бурканите.
07.10.2015 22:20
пламчо
разбира не разбира пиши чул опитал някъде нещо и вече разбира
След това се местят в чиста вода и оттам почваме да им режем връхчетата.
Поставят се в трета кофа с чиста вода и следва подреждане в бурканите.