Тази рецепта коментираха

Анонимен
Краси
Краси
Жалко за паламуда, тази рецепта не се хубава, ще захабите рибата...
21.02.2017 14:05
3
Краси
Краси
Тази риба на снимката не е паламуд, а е шаран !!!
21.02.2017 14:02
4
Турук
Турук
Ами като е шаран наистина, защо го наричаме паламуд.
06.02.2014 20:09
7
До Илария
До Илария
Рецептата е страхотна и мн лесна за изпълнение. Весел Никулден

@до Йоцо - ти много си ял паламуд, че знаеш как изглежда. Я ходи си пържи цаца...
06.12.2012 15:49
6
1
Покажи всички подкоментари
Стойчо
Стойчо
Екстра стана. Всички го харесаха.
21.11.2012 13:24
3
1
Николай
Николай
Вие сигурно предпочитате пържен салам в много олио.
21.10.2012 12:57
1