Паламуда на скара,маринован или солен,може и веян или пушен.На манджа не!Ако е шаран,както го гледам може,но пък липсва лук и др.подправки.
09.11.2024 18:37
Краси
Жалко за паламуда, тази рецепта не се хубава, ще захабите рибата...
21.02.2017 14:05
4
1
Краси
Тази риба на снимката не е паламуд, а е шаран !!!
21.02.2017 14:02
6
Турук
Ами като е шаран наистина, защо го наричаме паламуд.
06.02.2014 20:09
7
До Илария
Рецептата е страхотна и мн лесна за изпълнение. Весел Никулден
@до Йоцо - ти много си ял паламуд, че знаеш как изглежда. Я ходи си пържи цаца...
06.12.2012 15:49
1
8
1
Краси
Много добре знам как изглежда паламуда, това си е сладководна риба, и не публикувай рецепти които изхабяват продуктите . Въобще не ти става рецептата !!!!
21.02.2017 14:08
1
Стойчо
Екстра стана. Всички го харесаха.
21.11.2012 13:24
3
2
Николай
Вие сигурно предпочитате пържен салам в много олио.
@до Йоцо - ти много си ял паламуд, че знаеш как изглежда. Я ходи си пържи цаца...