Тази рецепта коментираха

Анонимен
kiril.Hristov
kiril.Hristov
Крем без жълтъци и сметана не е Баварски !
04.01.2014 16:17
7
Тинка
Тинка
Анна, твоята рецепта прилича на желиран мус, а не на Баварски крем с шоколад
10.05.2012 17:49
4
1
Анна
Анна
Разбира се, че няма да се сгъсти, като липсват основните съставки от оригиналната рецепта, а именно: яйца и сметана.Жълтъците се отделят от белтъците, като към тях се добавят млякото и захарта. Белтъците, след като са били на студено се разбиват на твърд сняг, като се прибавя мъничко сол. Когато незаврялата смес от жълтъци, мляко и захар поистине се добавят разбитите белтъци, разтворения желатин и разбитата сметана.
09.05.2012 18:36
7
desi
desi
Това е най- вкусното нещо, препоръчвам го на всеки.
19.10.2011 20:18
1
пепи
пепи
Ами остави ли го да се стегне в хладилника за 1 нощ примерно ?
25.05.2011 16:23
RTHJTEI``
RTHJTEI``
От този крем не стана нищичко дума по дума го изпълних и не прилича на крем, а по скоро на мляко с какао.
25.03.2011 16:45
3