Тази рецепта коментираха

Анонимен
Eli Kapitanova
Eli Kapitanova
От този грамаж ми се струва не може да се получи тази дебелина която е показана и струва ми се че грамажа на млякото е малко не няма да се получи.
21.10.2019 10:33
Alexander Daskalov
Alexander Daskalov
134- са харесали поста, ама ни един тортата. Що бе, не ви ли се получи крема? Ами не видяхте ли, че автора на рецептата е Оги Новака. Ново е момчето още, поства, ама не може да кремообразува.
25.03.2019 03:22
Shelly Stoyanov
Shelly Stoyanov
Крем от прясно мляко и заквасена сметана? Май някой се подиграва с нас!
24.11.2018 11:12
1
Анонимен
Анонимен
Тази торта е пълен провал
16.03.2018 22:02
1
Желева
Желева
Пробвах рецептата, но кремът не става. Пише,че когато заври прясното мляко се слага заквасената сметана и после трябва да се получи крем. Малко се учудих, но реших да пробвам. За жалост не стана никакъв крем. Заквасената сметана е от кисело мляко. Получи се сладко-кисел сос. Ако някой е имал впредвид друга сметана, може и да се получи. Съжалявам за написаното! Явно някой нещо не е написал както трябва, защото си направих крема с прясно мляко и нишесте и нямах никакъв проблем!
26.11.2015 22:46
16
Tabakova
Tabakova
Напишете кой крем се приготвя,прясното мляко и заквасената сметана(то какво ли ще стане,май фалшификат...!!!)или Английския крем (яйца+брашно+прясно мляко,тоест яйчения крем,не става ясно-пишете едно и посочвате друго!!!??? -ЗАЩО!
25.11.2015 13:01
15
3