Тази рецепта коментираха

Анонимен
vialet
vialet
Крема с маскарпоне по тази ренепта стана с гъстота на боза.
14.12.2018 22:11
4
1
Мартина Тракова
Мартина Тракова
Бих добавила,че е по -добре да се смесят жълтъците и маскарпонето и чак след това белтъците.Да не забравяме ,че суровия белтък крие доста рискове.
11.02.2016 13:58
1
Ирина Андреева Jolie
Ирина Андреева Jolie
Това ако е крем Маскарпоне за Тирамису(всъщност за каквото и да е) жълтъците непременно трябва да минат за кратко през термична обработка на водна баня както казаха и преди мен.
23.01.2016 23:27
2
2
Диди
Диди
Не знам, може и да е много вкусно, но ако сте боледували от салмонела като мен, никога не бихте яли нищо със сурови яйца. Ужасно е, вервайте ми...
30.07.2013 09:43
5
alure
alure
по най-добрата рецепта за тирамису се прави крем забайон - където се използват жълъци които се разбиват на водна баня без да заврат и така се пасторизират и няма проблем с яйцата
29.07.2013 22:42
5
Моника
Моника
Кремът е много вкусен, става за пълнене на много вкусотии :)
26.10.2012 22:56
аз
аз
нека не ви разочарова като кажа че Тирамису-то също се прави със сурови жълтъци
23.09.2012 17:03
2
Мана
Мана
Ами то голяма част от кремовете се правят със сурови яйца. Не разбирам кое намирате за странно. Аз го приготвих, но според мен захарта е твърде малко - стана тежък и безвкусен!
23.05.2012 15:15
жана
жана
Пак тия италианци не са доизмислили нещата - може ли крем със сурови жълтъци сега...:) Купете си пресния яйца и действайте смело
15.05.2012 12:53
3
pepi
pepi
Ами като те притесняват не яж
15.05.2012 11:15
3
2
di_bika
di_bika
Суровите жълтъци и белтъци ме притесняват. Няма ли опастност от салмонела - например ?
11.09.2011 22:42
2
1
1
Покажи всички подкоментари