Тази рецепта коментираха

Анонимен
Албена Атанасова
Албена Атанасова
Прекрасен кекс, всички много го харесваме у дома!
12.08.2020 23:50
1
Eva
Eva
Napravih go,stana mnogo vkusen no zashto stafidite mi bqha ostanali nai-otdolu a ne navsqkade moje li da mi kajete kade mi e greshkata
21.02.2016 22:53
4
1
цеца
цеца
Опитайте след като сте накиснали предварително стафидите ,да ги подсушите малко и да ги оваляте в брашно .Изтръскайте брашното от тях и ги сложете в сместа
28.02.2016 09:34
3
3
Стоянова
Стоянова
Непременно ще опитам,добре изглежда на снимката,надявам се че ще се получи,а и бързичко се приготвя,това за мен е много важно-благодаря!
09.02.2016 18:03
3
Sisi Antova
Sisi Antova
Става
27.09.2014 16:44
1
1
Катето
Катето
Не си заслужава, не знам как го харесвате...
10.11.2013 18:01
1
4
Иванка
Иванка
Аз го правя същия но не с вода а 1 ч.ч-прясно мляко леко затоплено в микровълновата на 20 -30 секунди,понякога ядките и стафидите ги заменям с начупен на ситно-млечен шоколад.Винаги се получава.
17.09.2013 19:58
4
Маргс
Маргс
моя стана страхотен , пекох го на 160 с вентилатор бързо стана и е много вкусен
12.08.2013 21:07
1
1
ани
ани
Аз включвам фурната само отдолу на 140 гр,не повече.Като загрее пъхвам кекса и го пека така поне половин час.След около 45мин. включвам и отгоре да се запече,без да усилвам градусите.Когато е готов го оставям 15мин.в изключена фурна.Така избягвам спадането на кекса при рязката смяна на температурата при ваденето .Но..както се казва,всеки си знае фурната.Лека вечер на всички и много усмивки.!
28.07.2013 17:45
4
Кристина
Кристина
Хареса ми, исках да пробвам нещо ново, но замених стафидите със сушени смокини и му добавих кора от портокал. Лесен е за приготвяне. Може да се пече и в малки формички(за мъфини), така се изпича перфектно и по-бързо! Аз го пекох на 160 градуса.
29.03.2012 00:25
2
tesa
tesa
моя не стана.аз го пекох на 160*после го намалих на 150 около 1.10 мин се пече,но вътре беше неопекан,мога ли да го сложа само отдоло да се пече като се надигне?
05.02.2012 20:09
2
до
до
много е вкусен и бързо се прави
02.02.2012 13:10
1
Elena
Elena
Много е вкусен.
23.08.2011 20:18
До
До
На мен също ми хареса, че е влажен. Определено ще го направя отново. Дали ще има същия ефект, ако водата се замести с прясно мляко ?
08.08.2011 21:37
ЛИЛИ
ЛИЛИ
Водата и олиото са много, за това седи влажен.
10.04.2011 16:24
ugly fox
ugly fox
Кексът наистина се приготвя бързо и лесно. На мен страшно ми харесва, че след изпичане е леко влажен. Единствената ми забележка е, че форма 24 cm е малка за това тесто, без малко да прелее при печенето.
24.03.2011 20:35