Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Най добрият ориз е Басмати и то едрозърнест и във София го има само на дни място на женският пазар във един Арабски мазагин.до магазин Багдат другаде го няма
28.06.2024 09:34
Христо Славейков
Христо Славейков
Рецептата е супер, само дето със замразен грах не става за 2 минути, а си трябва доваряване с гореща вода 20 минути! Иначе грахът ще хрупа....
23.06.2019 20:35
лидия
лидия
прекрасно и аз съм на пет и полвина
23.01.2015 13:39
3
Димитър Димитров
Димитър Димитров
добавих гъби стана много добре но ориза ми се слепва как да го направя по добре
09.01.2014 15:22
12
3
Анонимен
Анонимен
За да не ти се слепва си взимаш ориз Басмати едрозърнест.само че този ориз го има само на едно място във София.във един Арабски магазин на женският пазар до мазагин Багдат
28.06.2024 09:31
Анонимен
Анонимен
Добави малко оцет.
30.06.2022 14:27
1
Ivo
Ivo
Измивай добре ориза преди готвене.Д чиста вода. След варенето също измивай ориза . Така изчезва нишестето и ориза е рохкав.
06.06.2016 21:50
2
2
мери
мери
към Таня: Месото им става крехко и като желирано, защото го киснат във вода с хлебна сода
20.08.2013 12:18
3
4
Таня
Таня

Може да добавите и морков и зеле, гъби става прекрасно, -но аз така и не разбрах как правят месото та да стои така желирано???
10.08.2013 23:29
5
1
Ivo
Ivo
Какво месо?
29.07.2016 14:19
Reni
Reni
Нямам думи! Получи ми се прекрасно много е фин и добър вкуса :) пробвайте няма да съжалявате !
10.08.2013 20:23
Aся
Aся
На мен оризът по китайски ми се получава по-добре,когато не е предварително варен,а само киснат около 2 часа във вода преди пържене.
14.06.2013 19:21
Нина
Нина
Получи се супер! В къщи много го харесаха и желаят за вбъдеще де го приготвям. Лесно и вкусно...........
27.01.2013 13:22
Ердза
Ердза
,,лоло", ако е в консерва може и директно в китайския тиган!
10.11.2012 11:37
1
1
лоло
лоло
Граха няма ли да остане суров ако не го сваря?
23.10.2012 19:47
Теди
Теди
И на мен ми се получи супер!Ще я правя рецептата и в бъдеще!Много вкусно!
10.09.2012 21:11
1
Juls
Juls
Идеален стана !
27.05.2012 15:05