Най добрият ориз е Басмати и то едрозърнест и във София го има само на дни място на женският пазар във един Арабски мазагин.до магазин Багдат другаде го няма
28.06.2024 09:34
Христо Славейков
Рецептата е супер, само дето със замразен грах не става за 2 минути, а си трябва доваряване с гореща вода 20 минути! Иначе грахът ще хрупа....
23.06.2019 20:35
лидия
прекрасно и аз съм на пет и полвина
23.01.2015 13:39
3
Димитър Димитров
добавих гъби стана много добре но ориза ми се слепва как да го направя по добре
09.01.2014 15:22
12
3
Анонимен
За да не ти се слепва си взимаш ориз Басмати едрозърнест.само че този ориз го има само на едно място във София.във един Арабски магазин на женският пазар до мазагин Багдат
28.06.2024 09:31
Анонимен
Добави малко оцет.
30.06.2022 14:27
1
Ivo
Измивай добре ориза преди готвене.Д чиста вода. След варенето също измивай ориза . Така изчезва нишестето и ориза е рохкав.
06.06.2016 21:50
2
2
мери
към Таня: Месото им става крехко и като желирано, защото го киснат във вода с хлебна сода
20.08.2013 12:18
3
4
Таня
Може да добавите и морков и зеле, гъби става прекрасно, -но аз така и не разбрах как правят месото та да стои така желирано???
10.08.2013 23:29
5
1
Ivo
Какво месо?
29.07.2016 14:19
Reni
Нямам думи! Получи ми се прекрасно много е фин и добър вкуса :) пробвайте няма да съжалявате !
10.08.2013 20:23
Aся
На мен оризът по китайски ми се получава по-добре,когато не е предварително варен,а само киснат около 2 часа във вода преди пържене.
14.06.2013 19:21
Нина
Получи се супер! В къщи много го харесаха и желаят за вбъдеще де го приготвям. Лесно и вкусно...........
27.01.2013 13:22
Ердза
,,лоло", ако е в консерва може и директно в китайския тиган!
10.11.2012 11:37
1
1
лоло
Граха няма ли да остане суров ако не го сваря?
23.10.2012 19:47
Теди
И на мен ми се получи супер!Ще я правя рецептата и в бъдеще!Много вкусно!
Може да добавите и морков и зеле, гъби става прекрасно, -но аз така и не разбрах как правят месото та да стои така желирано???