Тази рецепта коментираха

Анонимен
феста
феста
От това варено тесто се правят толумби,но не и банички.То се пържи а не се пече.Нещо е сгрешила авторката за рецептата!
20.01.2013 20:49
1
tsvetelina
tsvetelina
Тази рецепта не е за тази картинка ми се струва. Като се загледаш в нея, тези банички сякаш са от кори.
25.04.2011 04:13
1
aзз
aзз
Наистина нещо не е по реда си. Направих ги точно както е описано и като ги извадих не бяха увеличили размера си и бяха сурови в средата, а ги пекох доста време. Защо няма сода ?
13.03.2011 11:48
doctor
doctor
Много хубави банички.
04.03.2011 21:15
Marina
Marina
Ето моят начин как ги правя. Продукти: 1 кг. брашно, щипка сол, сирене. Омесват се със студена вода. От готовото тесто се правят малки топки, колкото шепата. От тестото трябва да се направят 14 топки. Намазват се с олио и се започва да се тегли от първата топка. Поръсва се със сирене и се сгъва от ляво, после от дясната страна, от горе и от долу. После прибираш на две.
Слагат се в подмазана тавичка, мажат се с олио или масло и се пекат.
18.09.2010 15:19
1
ммм
ммм
Струва ми се, че рецептата е неточна.
06.05.2010 22:05
Вили
Вили
Картинката сякаш няма нищо общо с рецептата, нали ?
14.12.2009 15:04
1