В доматения сос освен сол трябва да се добави и малко захар!
10.06.2013 13:37
3
1
Атанас
Ами вкусно е само рецептата е поднесена сложно за доматена манджа с кюфтенца ви трябва кайма,галета,щипка сода,лук,мазнина,малко водичка,доматен сок 1 или 2бутилки зелени подправки по избор черен пипер брашно за сгъстяване и най важното манджата трябва да си има сос дето да си топкате хлебчето.
20.02.2013 16:29
New-new
не разбрах само вкъсно ли е?!
19.02.2013 16:52
1
ха
Наистина яйцата са голямата мистерия в тази рецепта - първо ще ни трябват 2, после слагаме 1 в каймата, но останалите 3 /от къде се взеха - не знам/ ги сваряваме и гарнираме с тях....
19.09.2012 10:47
Зиг
Нещо не и е наред на тази рецепта. Първо имаме половин литър телешки бульон, от друга страна имаме 2 литра вода от кюфтетата, която трябва да запазим и накрая ползваме 5 с.л. от бульона. Последно кое в какво ври и кое наричате бульон ?
19.08.2011 18:12
Миглена
Доматите ще си пуснат водичката, това добре, но от къде се появиха другите 3 яйца. Нали в продуктите е описано, че трябват 2 яйца, едното се ползва за каймата, другото виси във въздуха, след това се появяват още 3 от някъде.
Аз днес ще пробвам как се получават, ще гарнирам със зелена салата.
Готви ми се нещо различно.
28.03.2011 11:23
neli
Абсолютно си права Люси, то направо си излиза, че 5 лъжици от бульона трябва да врат 30 минути.
11.03.2011 15:03
Били
Съжалявам, но трябва да се поясни защо е необходимо по-малко количество за нас, начинаещите готвачи :) Благодаря за рецептата, много е вкусна
07.06.2010 20:14
silvia
Ами загледай се малко Люси. Все пак се слагат обелени домати и естествено си пускат сок, нали трябва да изври, за да се сгъсти :)
27.08.2009 22:43
ivan
Рецептата си е даже много ясна... не виждам какво повече трябва да се пише...
21.08.2009 00:00
люси
Хора хайде като пишете рецепти, преди да ги побликувате четете какво пишете! Излиза, че тия 5 супени лъжици бульон трябва да врът 30 мин ....
Аз днес ще пробвам как се получават, ще гарнирам със зелена салата.
Готви ми се нещо различно.