Тази рецепта коментираха

Анонимен
чоко
чоко
На снимката е пъстърва на скара и няма нищо общо с рецептата. И още, ако това което е описано се сготви ще имате сурова, леко затоплена риба с вкус на вино, а гарнитурата ще е направо студена.
02.07.2015 21:35
1
1
чоко
чоко
исках да кажа плънката вместо гарнитурата
02.07.2015 21:37
ЛП
ЛП
аз ще сваря отделно картофите, пека рибата само с лук и олио и зехтин, ще добавя сварените картофи като салата.
22.03.2015 19:45
Надя
Надя
Аз мисля предварително да задуша гарнитурата, за да не остане хрупкава.
06.12.2014 08:59
Искрен
Искрен
Много вкусно изглежда!
04.12.2013 17:49
Огнян Тонев
Огнян Тонев
Гарнитурата дойде повече от необходимото. Също така не се сготви и остана хрупкава и твърда (дори и след 30 мин печене) - не знам дали това е търсения ефект. Иначе пъстървата перфектно се опече.
14.05.2013 01:14
1
Милко
Милко
Рецептата е перфектна!
24.07.2012 18:53