Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Аз предварително слагам скумрията в тавичка и заливам с вода и 50 мл оцет. Чакам половин час и я измивам. Така много успешно се премахва неприятната миризма. После я гответе както желаете.
23.11.2024 01:39
2
Niki Zhelyazkova
Niki Zhelyazkova
И аз така ги правя от много години. Само , че вътре в коремчето също наливам от оцета , ч.п., сол, д.лист. Леко ги поръсвам пак с оцет. Пека около 20 минути и тогава ги поливам с доматено пюре. Запичам още няколко минути. Не си спомням къде я видях тази рецепта, но много е сполучлива.
28.08.2023 17:31
14
4
Анонимен
Анонимен
Аз слагам и малко бира.... Става още по вкусна!
10.09.2018 18:11
6
Потребител#218753
Потребител#218753
Моля, нека има съответствие на написаното със снимката
19.08.2018 22:49
8
1
Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
Каква е ролята на оцета?
15.04.2016 15:09
8
4
Наталиа Петрова
Наталиа Петрова
Към оцета прибавям и малко вода 3-4 с.л.
13.01.2016 20:21
4
Галина Тенева
Галина Тенева
аз съм готвила скумрия на фурна, но с бира, като начина на приготвяне е следния: три изчистени скумрии ги намазнявам добре с олио, поръсвам ги със смлян черен пипер, в коремчето на скумрията слагам по един дафинов лист и след като ги сложа в тава наливам една чаена чаша бира и пека до готовност
15.07.2014 20:34
33
4