Тази рецепта коментираха

Анонимен
Ирина Андреева Jolie
Ирина Андреева Jolie
В много сайтове съм чела че девесил много подхожда на миди.Аз не съм яла такива и не мога да кажа кое е по добро. :)
24.01.2016 18:18
Sss
Sss
Не е ли е по-добре магданоз вместо босилек?
12.01.2016 23:37
Тони
Тони
Даже аз бих казала-смес от повече копър и малко магданоз-поне това е моя вкус.Босилек и дивисил -не.Но всеки да си прецени според вкуса в крайна сметка.
28.12.2012 15:43
Viktor
Viktor
На мидите върви девисил.
15.07.2012 18:44
Rosi
Rosi
Не е лошо,но стана много мазно и според мен трябва да се намали маслото.
21.07.2010 14:48
FIORE
FIORE
Само това мога да кажа. Босилек на морски деликатеси не се ползва, само магданоз.
19.05.2010 21:35
1