В най-южните части на Гърция,където се придържат към исконната Срсдиземноморска храна,поднасят същата супа,но не ползват застройка от брашно и лимон.Просто няма нужда - там нахутът е едър и си "размътва"водата.Поднася се,обаче,задължително с половин лайм!И нищо друго в супата - нахут,кромид-лук,зентин.И до панерчето с хляб - парчето лайм!
15.10.2013 21:29
2
Кали
Снимката въобще не отговаря на поместената под нея рецепта. Супата с брашно става гъста, тази е бистра. Да не говорим, че има зелена подправка, която въобще не е спомената в рецептата.
15.10.2013 21:29
1
румен велинов
От Иван Звездев съм чул, че нахутът не трябва да се накисва в студена вода, а в хладка.Относно дадената супа, лично бих я дообогатил и с други зеленчуци.
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно коментирани от категорията