Тази рецепта коментираха

Анонимен
Маргарита
Маргарита
Изглеждат много апетитни!
27.02.2019 14:51
иван
иван
рецептата е добра но според мен-картофите да се варят необелени,липсват и подправки предлагам по желание чубрика,черпипер,сименджук,малко джожан пдправките определят приятният вкус на кювтетата
21.02.2014 09:28
48
14
1
Покажи всички подкоментари
Milena
Milena
Направих ги по малко различен начин вместо чесън сложих лук и магданоз , станаха хубави и не ми се разпаднаха :)
14.01.2014 16:28
21
4
Силвия
Силвия
За да не се разпадат картофите, ги варя с обелките, като преди това ги измивам, за да нямат пясък. Хем се запазват витамините, хем са по-вкусни, защото не поемат вода. Може и малко нарязано прясно кромидче на колелца да се прибави към сместа.
12.11.2013 23:59
31
8
Деси
Деси
Аз го правя така : След като сваря картофите слагам чубрица, магданоз ( по желание) лук и яйце. Не съм имала проблем със пръскане....овалвам ги във брашно преди пържене, не в яйце.
06.09.2013 20:11
23
3
Reni
Reni
аз стържа картофите и сиренето на едро ренде и слагам малко брашно за да стане с хубава форма но не слагам галета.настъргвам и малко кашкавалче в тях и стават невероятни :)
06.09.2013 19:02
9
5

Последно коментирани от категорията

Брускети с авокадо4БрускетиБрускети с авокадо31
Росица ПетроваРосица Петрова2571k198
Крокети с хамон3КрокетиКрокети с хамон22
Yordanka KovachevaYordanka Kovacheva8042k594