рецептата е добра но според мен-картофите да се варят необелени,липсват и подправки предлагам по желание чубрика,черпипер,сименджук,малко джожан пдправките определят приятният вкус на кювтетата
Направих ги по малко различен начин вместо чесън сложих лук и магданоз , станаха хубави и не ми се разпаднаха :)
14.01.2014 16:28
21
4
Силвия
За да не се разпадат картофите, ги варя с обелките, като преди това ги измивам, за да нямат пясък. Хем се запазват витамините, хем са по-вкусни, защото не поемат вода. Може и малко нарязано прясно кромидче на колелца да се прибави към сместа.
12.11.2013 23:59
31
8
Деси
Аз го правя така : След като сваря картофите слагам чубрица, магданоз ( по желание) лук и яйце. Не съм имала проблем със пръскане....овалвам ги във брашно преди пържене, не в яйце.
06.09.2013 20:11
23
3
Reni
аз стържа картофите и сиренето на едро ренде и слагам малко брашно за да стане с хубава форма но не слагам галета.настъргвам и малко кашкавалче в тях и стават невероятни :)
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно коментирани от категорията