Рецептата със сигурност е добра. Но на мен картофите направени на пюре станаха на каша и не може да се оформи кюфте.
24.08.2023 19:06
1
Анонимен
много пъти правя картофени кюфтета по тази рецепта и никога не ъсм имала проблеми, рецептата е добра
25.04.2023 12:20
Маргарита
Изглеждат много апетитни!
27.02.2019 14:51
2
иван
рецептата е добра но според мен-картофите да се варят необелени,липсват и подправки предлагам по желание чубрика,черпипер,сименджук,малко джожан пдправките определят приятният вкус на кювтетата
21.02.2014 09:28
51
15
1
Дидка
чубрица, черен пипер, сминдух, джоджен - пише го на пликчетата в магазина
Кюфтета с "ф" :)
10.09.2015 17:40
77
7
Milena
Направих ги по малко различен начин вместо чесън сложих лук и магданоз , станаха хубави и не ми се разпаднаха :)
14.01.2014 16:28
23
5
Силвия
За да не се разпадат картофите, ги варя с обелките, като преди това ги измивам, за да нямат пясък. Хем се запазват витамините, хем са по-вкусни, защото не поемат вода. Може и малко нарязано прясно кромидче на колелца да се прибави към сместа.
12.11.2013 23:59
34
9
Деси
Аз го правя така : След като сваря картофите слагам чубрица, магданоз ( по желание) лук и яйце. Не съм имала проблем със пръскане....овалвам ги във брашно преди пържене, не в яйце.
06.09.2013 20:11
23
3
Reni
аз стържа картофите и сиренето на едро ренде и слагам малко брашно за да стане с хубава форма но не слагам галета.настъргвам и малко кашкавалче в тях и стават невероятни :)
06.09.2013 19:02
13
5
Мима
Картофите като се сварят не се правят на пюре, а се намачкват като се слагат и останалите продукти.Вместо чесн,аз нарязвам на много ситно кромит лук и магданоз.
21.08.2013 22:12
25
Хриси
Аз добавям и малко кимионче.За да не се пръскат в тигана когато се пържат,ги потапям само в три разбити белтъка.
08.08.2013 20:42
5
1
Зоя
Картофените кюфтета стават по- вкусни, ако се потопят в разбит белтък преди да се изпържат, а също добавям в сместта нарязан лук, чер пипер и чубрица.
06.08.2013 14:29
6
Марги Ованесян
В такъв случай можехте да оставите картофената смес за половин-един час в хладилника или да добавите още едно яйце. :)
01.08.2013 21:06
2
2
Ivo
Въобще не ми се получи както е в рецептата. Една топка не мога да направя ,само се пръска!
31.07.2013 21:14
1
1
1
Ivo
Малко е било яйцето за сместа. То не позволява да се разпадат кюфтетата.
17.10.2016 19:01
1
Марги Ованесян
Послушах съвета ви и добавих черен пипер и магданоз. Станаха още по-вкусни от обикновено. Благодаря! :)
Кюфтета с "ф" :)