Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Тази рецепта коментираха

Анонимен
Кристи Я.
Кристи Я.
Хубаво е да уточните колко грама е един пакет и половина бисквити, както и един пакет масло. Има различни разфасовки ....
30.06.2016 21:35
16
1
Татяна
Татяна
И при мен не се получи, блата остана твърд, а крема се разлива, да не говорим че не може въобще да се реже....разочарована съм
06.03.2016 19:58
10
4
Изабела
Изабела
Не се получава нито блата, нито останалата част. Нищо общо с чийзкейк. Изложих се пред гостите и повече няма да пробвам тази рецепта.Следвах я точно, но определено не е за чийзкейк.
22.11.2015 11:57
11
2
quid quiz
quid quiz
Na men mi se poluchi perfektno.i mi beshe vkusno
14.04.2015 17:53
2
6
димитър
димитър
Вече трети път го правя по тази рецепта и все нещо не се получава.нещо не е както трябва
30.12.2014 23:54
8
3
Лили
Лили
Аз правя чийзкейк с блат от бисквити и масло, но не слагам яйца и нищо не пека. Просто го оставям да стегне и после слагам отгоре добре разбитото маскарпоне с чаша пуда захар. Отново слагам в хладилника да стегне, след което заливам с едно бурканче сладко то боровинки. По-лесно и сполучливо от това няма.
14.08.2014 13:33
33
3
Maрия
Maрия
Имах същия проблем, както е описан в отзив 1. Според мен тази рецепта не е най-добрата, сравних с други: на бисквитения блат не слагат яйце и не се пече, към крема с маскарпоне добавят и извара, и то поне двойно колкото е маскарпонето, освен това яйцата са 3 или 4. Печенето е при 160 градуса за 45-50 минути. Ще пробвам отново, но с тези модификации, мисля, че ще се получи. Все пак беше доста неприятна изненадата от това, което трябваше да е Чийзкейк. И жалко за хубавото маскарпоне :-(
21.07.2014 00:10
8
Diana
Diana
Искам да попитам, тъйкато бисквитения блат ми се получи твърде твърд, а кремът твърде мек имах проблем с рязането... И за да го оправя дали да го попека малко повече? (пекох то4но 10мин) Или пък да сложа желатин? Ще се радвам на отговора ви :)
26.01.2014 10:42
6
1