това не е оригиналната рецепта. изпечените топчета се издълбават, пълнят се с маслен крем + орехови ядки +натрошеното от издълбаните топчета + карамел
изиран сироп и тогава се слепват и овалват в захар.
1
1
вики
14.05.2013 15:17
На каква температура се пекат ???
0
0
emisra
30.04.2013 22:54
Браво Вася! Точно така се правят !Това е оригиналната рецепта!
0
0
Вася
16.04.2013 10:27
Може да продължите, като пробвате: изпечените топчета се издълбават, докъто са още топли.Прави се пълнеж от трохите, напоени с прясно мляко,малко краве масло и смлени орехи. Ароматизира се с есенция от ром.
Тази рецепта коментираха
Коментари (5)
изиран сироп и тогава се слепват и овалват в захар.
Подобни рецепти
Последно коментирани от категорията