Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Тази рецепта коментираха

Анонимен
Eli Kapitanova
Eli Kapitanova
Това е много стара рецепта,но не се слага амонячна сода.
05.09.2019 08:58
ДИМИТРОВ
ДИМИТРОВ
И КВО МУ Е ГАБРОВ(КОТО ( ТОЛКОВА МНОГО ЯЙЦА???
31.10.2013 19:40
3
Дани
Дани
Проблема е, вероятно не е, че амонячната сода идва в повече, а че задължително трябва да се угаси. Бакпулвера се размесва с брашното, но амонячната сода трябва да се угаси в ч.л. оцет, след като в рецептата няма предвидено кисело мляко. В противен случай няма как да не мирише.
06.09.2013 18:04
Дани
Дани
За 6 яйца + чаша вода, 4 чаши брашно не са много, но формата със сигурност трябва да е доста големичка.
06.09.2013 17:58
Цвети
Цвети
Брашното е много!3 чаши са достатъчни и на мясото на водата,може с лимонада или оранжада!С бакпулвер е по хубав!
02.09.2013 21:31
Atanaska Petrowa
Atanaska Petrowa
6яйца!!! кое му е габровското:(
02.09.2013 12:10
Валентина Печева
Валентина Печева
И кое му е Габровското на кейка?
09.08.2013 14:45
гладна
гладна
Става вкусен, но има два недостатъка. Содата може би му идва малко в повече, мисля че ще стане по-добре само с бакпулвера. По тази рецепта се усеща мирис на сода. Освен това брашното му е много. Четири чаени чаши може би се има предвид от най-малките, които са почти като за кафе. Ако чашите са по-големи и три ще са достатъчни. При четвъртата чаша вече заприличва на тесто. Иначе е вкусен и бухва доста добре. Аз го разбивах изцяло на ръка, защото нямам миксер.
26.03.2011 07:59