Селска Пилешка чорба

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k2k5k
Селска Пилешка чорба
23/04/2009
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции6
"Селската пилешка чорба е най-доброто средство за лечение на леки настинки, наред с майчините милувки"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилето се обезкостява и се нарязва на парчета. Фенерът и останалите кости от пилето се поставят в дълбока тенджера и се заливат с 2 - 2 1/2 л. студена вода.

Целината, морковите, магданозът и лукът се нарязват на дребно и се изсипват в тенджерата. Добавят се няколко зърна черен пипер и се вари.

Картофите и доматите се нарязват на малки парчета и се прибавят в тенджерата заедно с ориза.

Жълтъкът се разбива с киселото мляко. Вътре се налива 1 черпак от бульона, разбърква се и супата се застройва.

Рейтинг

5 4
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: