Супа с джанки и чушки

Мария
Мария
Новак
24/11/2016
"Най-вкусната лятна супа, която баба често, често приготвяше "
Приготвяне10 мин.
Готвене25 мин.
Общо35 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо926
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Джанките се варят в 1 л вода, докато омекнат, след което се изваждат и бульонът се оставя да изстине.

Предварително изпечени и обелени чушките се почистват от семето и се режат на малки парченца. Добавят се към изстиналия бульон.

Супата се посолява на вкус /добавят се подправки по вкус/ и се поднася студена.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар