Основно неаполитанско тесто

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k
521
411
21/10/2012
Приготвяне25 мин.
Общо25 мин.
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 898
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

  • брашно - 630 гр. (високо ниво на глутен)
  • вода - 370 гр.
  • мая - 6 гр.
  • сол - 12 гр.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесват се продуктите и се оставя тестото да втаса малко, след което може да се приготвят от него мекици или пица.

Рейтинг

5 1
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар