Зрял фасул с тиква

Роси ТрифоноваРоси Трифонова
Дарт Вейдър
591
1k
22
2k
03/12/2012
Приготвяне15 мин.
Готвене120 мин.
Общо135 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо551
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3.9 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Залейте фасула със студена вода и го варете за 30 минути. Прибавете част от мазнината и варете до омекване заедно с част от ситно нарязания лук.

Добавете обелената и нарязана тиква. Минути преди да свалите ястието, добавете останалия нарязан лук, задушен в част от мазнината заедно с червения пипер, солта и ситно нарязания джоджен.

Рейтинг

5 2
4 2
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар